Nincs aktuális esemény.
Sajtószemle
Videó a képzések előrehaladásáról PDF Nyomtatás E-mail

A Hírcity stábja ellátogatott a projekt egyik képzési hétvégéjére.

Amennyiben ez a videó az Ön számítógépén nem, vagy helytelenül jelenik meg, kérjük töltse le az Adobe Flash Player legfrissebb verzióját!
Flash Player letöltése 64bites Internet Explorer-hez

 
Példaértékű vezetőképzés PDF Nyomtatás E-mail

Még néhány hónap hátra van a győri egyetem „Képzők képzése” programjából, a kezdeményezés sikeressége azonban máris kézzel fogható. A projekt célja a képzési tevékenység hatékonyságának fokozása, elsősorban olyan új oktatási módszerek bevezetése által, amelyek hatékonyabban segítik az ismeretek elsajátítását, megértését, s érdekesebbé teszik a tanulási folyamatot. 2010-ben mintegy hatvan munkatárs vett részt a képzéseken, s a leendő vezető oktatók módszertani, infokommunikációs, illetve nyelvi kompetenciáit fejlesztő tréningek pedig valódi szellemi pezsgést indítottak el a felsőoktatási intézményben, számolt be lapunknak Mészáros Attila.

Tovább...
 
Megújuló egyetem a gazdaság szolgálatában PDF Nyomtatás E-mail

Félidőhöz érkezett a Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr) zajló, mintegy 15 milliárd forint összköltségvetésű átfogó intézményfejlesztési program, amelyet az Új Magyarország Fejlesztési Terv tizenhét projektje mellett sajáterős beruházások tesznek teljessé. A fejlesztés minden tekintetben átformálja, dinamizálja az eddig is rugalmas reagálási és együttműködési képességéről ismert egyetemet. A megújulás központi elemének tekinthető építkezés végéhez közeledve elkezdődött az új épületek műszaki átadása, amely jó alkalmat ad arra, hogy a már látható körvonalak mentén képet kapjunk az egyetem új funkcióiról, jövőbeni szolgáltatásairól.

Tovább...
 
Elektronikus tanulási környezet megteremtését célozta meg az egyetem PDF Nyomtatás E-mail

Az elektronikus tanulási környezet megteremtését célozza az a fejlesztés, amely uniós támogatásból valósul meg a Széchenyi István Egyetemen. A projekt nyitórendezvényét ma délelőtt tartották a kampuszon.

Tovább...